Retour denim de luxe

Bij Retour vind je naast de perfecte jeans ook super mooie warme vesten, jeans jasjes, winterjassen, zomer jacks en zoveel meer.
Retour

De perfecte jeans en zo veel meer.
Naast een hele goede pasvorm hebben de denim broekjes van Retour ook een mooie wassing en altijd leuke details. Een Retour broek is nooit "gewoon" een spijkerbroek. Altijd worden de broeken gemaakt van fijne denim stoffen in prachtige wassingen en al dan niet van een zachte jogdenim stof. Voor meisjes zijn er baggy en ook skinny modellen. Ook voor de jongens is er voor elke type wel iets. Baggy, straight en smal gesneden jeans. Altijd met een goede pasvorm, zeer draagbaar en volgens de laatste mode.Retour is bekend geworden met haar geweldige jeans broekjes voor meiden en jongens met de perfecte pasvorm. Inmiddels maken zij zoveel meer om je zoon of dochter volgende de laatste mode en vooral heel hip te kleden. Deze kleertjes zijn leuk voor kleinere jongens en meiden, maar zo stoer dat ook vele items tot en met maat 14 echt nog goed in de smaak vallen, bij jouw puber. Shop samen online met je tiener, dat maakt het zoveel makkelijker. Samen thuis uitzoeken achter de laptop en lekker thuis passen.

& More

De & more bij Retour is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen in shorts, jurkjes, jasjes, shirt, blouses etc. etc. Vergeet ook zeker niet de mooie winterjassen en hippe jasjes voor de zomer. Goed gevoerde jassen met capuchons, mooie embleems en details en altijd in de nieuwste kleuren. Retour is echt more!!!