Nieuws en acties

LET OP: Tijdends de zomervakantie regio midden van 16 juli t/m 26 augustus zijn onze winkels niet geopend op maandag, vrijdagavond en op de koopzondag. Alle andere dagen van de week gelden de onderstaande reguliere openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag!! Fijne zomer!! 

NIEUWS!!!!!

Vanaf januari 2018 zullen wij een nieuwe winkel genaamd “SUITE16” gaan openen in het huidige pand van Karamba Kids store in de Dorpsstraat 71 te Mijdrecht. In deze winkel zullen wij de echte tienermerken gaan verkopen, waaronder Nik&Nik, Gabbiano, Cost Bart, Bellaire, Indian Bluejeans en nog zo veel meer in de maten van 6 tot 16 jaar. Vanaf de voorgenoemde datum zullen wij dus ook veel meer merken toevoegen aan het assortiment van onze webshop Kindermodehuis.nl.

 

In de loop van het jaar 2018 zal onze winkel de SUITE baby, kids en home gaan verhuizen naar het centrum van Mijdrecht. Wij krijgen een grote winkelruimte in de Lindeboom, onder de nieuw te openen Action. Deze winkel zal zich dan weer met name richten op baby- en kinderkleding tot en met maat 128, kinderkamerbenodigdheden, maar ook nog steeds kinderwagens verkopen. Wij hebben echt enorm veel zin in al deze nieuwe ontwikkelingen. Hou ons nieuws op Kindermodehuis.nl in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We houden je op de hoogte van de feestelijke openingen van beide winkels.

 

 

Ken je ons spaarkaartsysteem (de SUITE keycard) al?

Wanneer je regelmatig shopt in onze stenen winkel, loont het zeker de moeite een spaarkaart te nemen. Vraag aan onze medewerkers om een kaart aan te maken.

Hoe werkt het spaarsysteem?

1 punt bij besteding van elke € 25,00

wanneer je 10 punten hebt gespaart ontvang je € 25,00 shoptegoed in onze winkel

je kunt maximaal doorsparen tot 40 punten en daarna spaar je gewoon weer opnieuw