Verzending via PostNL binnen Nederland en naar België of afhalen winkel

 

PostNL binnen Nederland en naar België

VANAF 11 OKTOBER 2017 VERZENDEN WIJ TIJDELIJK GRATIS! m.u.v. SALE artikelen. Wanneer je slechts sale-artikelen koopt, berekenen wij €3,50 verzendkosten in NL en BE.

Produkten welke wij op voorraad hebben kunnen wij nog dezelfde werkdag verzenden, wanneer je jouw bestelling plaatst voor 17:00 uur op werkdagen, heb je deze produkten dus de volgende dag in huis.

Wanneer wij het pakket hebben aangeboden aan PostNL, ontvang je een e-mail met de track&trace informatie.

Ook wanneer het/de door jou bestelde produkt(en) een levertijd heeft/hebben, zullen wij je direct een e-mail zenden nadat wij het pakket hebben verzonden. Ook dan ontvang je de track&trace gegevens uiteraard. De levertijd van jouw produkt(en) vind je direct onder de produktspecifieke informatie. Wanneer een pakket (dat niet door de brievenbus past) niet door jou wordt aangenomen op het door jou aangegeven adres, dan zal PostNL een kaartje in de brievenbus achterlaten. Het kaartje geeft aan of de postbode nogmaals bij u langs komt of dat u het bij een afhaalpunt van PostNL kunt afhalen. Wanneer een brievenbuspakketje niet door de brievenbus past, wordt het pakketje aan de reguliere pakketdienst van PostNL aangeboden en vanaf dat moment heeft PostNL nog 5 werkdagen de gelegenheid het pakketje alsnog aan te bieden.

 

Ophalen in onze winkel in Mijdrecht

Je kunt je bestelling ook kostenloos afhalen in onze winkel (de SUITE baby, kids en home). Wij zijn gevestigd aan de Genieweg 62 in Mijdrecht. Op vertoon van je aankoopbevestiging in onze webshop kunnen wij het artikel aan je leveren. Het pakket zal gereed staan.