Koeka

Met de prachtige produkten van Koeka kunt u een complete babykamer inrichten en zoveel meer.

Koeka is van oorsprong een Nederlands kledingmerk. Het werd in 1998 opgericht door Margareth de Haas en Jeannette Kraaijeveld. Margareth en Jeannette hadden direct een duidelijke visie op de ontwerpen. De producten moesten niet alleen functioneel zijn voor de baby en de ouders, ze moesten ook goed matchen met het interieur. Zo ontstond de eerste Koeka collectie, gebaseerd op alles wat met slapen en verzorgen te maken heeft voor baby’s en kids. De eerste collectie kenmerkte zich door de badstofproducten, zoals het speendoekje, de omslagdoek met buidel en de commode-overtrek met losse lap.

Kindermodehuis heeft altijd de nieuwste collectie van Koeka op voorraad. De collectie van Koeka is door de jaren heen enorm uitgebreid. Je kunt de babykamer compleet inrichten met de dekens voor wieg en ledikant, commodemandjes, lampen, aankleedkussenhoezen, slaapzakken, maar ook in de woonkamer kun je de box aankleden met een prachtige Koeka boxzak. De woonkamer kan nu verder ook helemaal in Koeka worden gestyled met de home collectie van dit mooie merk.

Koeka heeft niet alleen nog de bekende wafelstof en de badstof, maar is inmiddels ook bekend door haar mooie breisels.

De collectie bestaat op dit moment o.a. uit de volgende series:

  • Antwerp
  • Wafelstof met badstof
  • Oslo
  • Wafelstof gevoerd met teddy
  • Valencia
  • Katoen gebreide dekens
  • York

Katoenen afgewassen stoffen

Naast de babykamer, slaapkamer en woonkamer aankleding heeft Koeka ook hele mooie en vooral ook praktische produkten voor onderweg, zoals de voetenzak voor max-cosi en de voetenzak voor in de kinderwagen en buggy. Koeka gaat samenwerkingen aan met merken als Cowboysbag en Bebe-jou, waardoor zij nu ook een lederen verzorgingstas in hun assortiment hebben. Koeka maakt dus steeds meer uitstapjes naar andere materialen dan katoen, badstof en teddy. Met Bebe-jou ontwikkelden zij een eigen kunststof babybadje en een bijpassend kapsetje.

De vaste collectie van Koeka wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten en kleuren. Daarnaast ontwerpt Koeka jaarlijks een wisselende zomer- en wintercollectie kleertjes voor baby’s en kids.