NIEUW van Kindermodehuis.nl; SUITE KIDS, SUITE Toys en SUITE OUTLET


Tijdens de lockdown van december tot en met februari van dit jaar hebben wij niet stil gezeten. Naast onze tienerwinkel SUITE16 aan de Dorpsstraat 71 is een geheel nieuwe winkelruimte ingericht. Op nummer 69 hebben wij nu een winkel met kinderkleding in de maten 98 tot en met 140, de SUITE KIDS. Via de ingang van SUITE16 kom je in deze nieuwe ruimte. Een hele andere uitstraling en een ander gevoel, voor ieder wat wils en voor elke leeftijd een andere plek.

In winkelcentrum De Lindeboom hebben wij ook nog steeds een grote winkel, maar daar verkopen wij alles voor baby's, van babyuitzet tot babykleding en de leukste kraamcadeautjes. Daarnaast zijn wij een heuse speelgoedcorner in deze winkel gestart, de SUITE Toys. Wij verkopen speelgoed voor diverse leeftijden van baby's tot ongeveer 10 jaar. Houten speelgoed, spellen, Lego, Fisher-Price, Barbie en noem het eigenlijk maar op. Omdat wij niet alleen onze sale willen verkopen via onze webshop en onze klanten toch ook graag in onze stenen winkel de pareltjes uit deze sale willen kopen, hebben wij achter in onze winkel de SUITE Outlet opgezet. Een uitverkoophoek met goed afgeprijsde artikelen tegen afgeronde prijsjes. Kom eens bij ons kijken, maak een afspraak online of bel met de winkel van jouw keuze.

Winkels

Ken je ons spaarkaartsysteem (de SUITE keycard) al?

Wanneer je regelmatig shopt in onze stenen winkel, loont het zeker de moeite een spaarkaart te nemen. Vraag aan onze medewerkers om een kaart aan te maken.

Hoe werkt het spaarsysteem?

1 punt bij besteding van elke € 25,00

wanneer je 10 punten hebt gespaart ontvang je € 25,00 shoptegoed in onze winkel

je kunt maximaal doorsparen tot 40 punten en daarna spaar je gewoon weer opnieuw