voordelen van onze winkels

Ken je ons spaarkaartsysteem (de SUITE keycard) al?

Wanneer je regelmatig shopt in onze stenen winkels, loont het zeker de moeite een spaarkaart te nemen. Vraag aan onze medewerkers om een kaart aan te maken.

Hoe werkt het spaarsysteem?

je spaart 1 punt bij besteding van elke € 25,00

vanaf wanneer je 10 punten hebt gespaart ontvang je € 2,00 shoptegoed per punt bij besteding in één van onze winkels

Dat is dus minimaal €20,00


PRETTY WOMEN FASHIONSTORE al uit haar jasje gegroeid!


Sinds april van dit jaar zijn wij onze damesmodezaak PRETTYWOMEN fashionstore gestart in de Lindeboom, naast onze baby- en speelgoedwinkel de SUITE baby en toys.

Omdat het plan al was de OUTLET uit onze winkel in de Lindeboom te gaan verhuizen naar Wilnis, kwam er een grote ruimte vrij.

De ruimte welke de outlet leeg liet in de Lindeboom was een prachtige mooie ruimte om te gaan proberen of de Ronde Venen nog behoefte heeft aan een damesmodezaak voor dames die van vrouwelijke mode houden en graag de trends volgen. En ook, niet onbelangrijk, zich graag laten adviseren. Die behoefte blijkt er te zijn. We kunnen zeggen dat we al een leuk kringetje aan vaste klanten hebben opgebouwd in die korte tijd en daar zijn we erg blij mee. Wat veelal als erg fijn wordt ervaren is dat we de meeste items aanbieden van maat XS tot en met maat XL of soms ook XXL. We houden dus echt rekening met elk type vrouw. Klein, groot, slank of wat voller.

Maar er is al weer nieuws te melden. Onze winkel gaat groter, meer ruimte, beter licht en niet meer in de Lindeboom. PRETTYWOMEN Fashionstore is verhuisd naar de Dorpsstraat 49 in Mijdrecht. Daar tonen wij onze prachtige najaars- en wintercollectie van mooie merken zoals Co’Couture, Aaiko, Studio AR, Mos Mosh, Raizzed en Jane Lushka. Allemaal merken met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Niet de goedkoopste, maar veel al een goede investering in je garderobe. Daarnaast volg je niet alleen de laatste trends, de kleding is ook heerlijk draagbaar en van hele fijne stoffen en materialen. Het zit simpelweg ook gewoon nog eens lekker. Overigens je kunt onze gehele collectie nu nog vinden op Kindemodehuis.nl onder de categorie DAMES. Er wordt hard gewerkt aan een eigen webshop, zodra deze in de lucht is zullen wij dat uiteraard volop delen. Volg ook onze instagram pagina, we posten regelmaat nieuwe sets. Zo hopen we te blijven inspireren.

Je kunt de hele collectie online bij ons vinden maar we vinden het natuurlijk ook hartstikke leuk wanneer je naar onze winkels komt!


EO7 B3974

Ken jij ons eigen kinderschoenen merk?

ga direct naar de BAM! site