BAM! shoes

BAM! Shoes is een in 2022 door KINDERMODEHUIS ontwikkeld kinderschoenenmerk
BAM! shoes is een merknaam van Kindermodehuis.nl. BAM! produceert kinderschoenen in Portugal. De collectie is ontwikkeld naar idee van Kindermodehuis en in samenwerking met van Hilst schoenen. Een producent met jarenlange ervaring in de schoenenbranche. De sneakers zijn volledig van leer en hebben een goed uitneembaar voetbed.

Trends

BAM! volgt de trends in kleuren en prints op de voet. Zo heeft de eerste collectie een print geïnspireerd op druipend slijm om mee te spelen. Zo zal BAM elk seizoen iets leuks, unieks of opvallends aan haar designs toevoegen. Typisch BAM! Ook denken we aan de modekleuren van het seizoen uiteraard.

Eerste collectie

De allereerste collectie van BAM! Shoes heeft hoge sneakers in twee verschillende kleurencombinaties. De eerste versie is in felroze, zachtgeel, platinum en een detail in felgroen. De andere iets rustigere versie en naar wij denken geschikt voor meiden en jongens, is een zandkleur met zwart en felgroene veters en details. Heerlijk fris voor het voorjaar van 2022, maar ook weer supergaaf in het najaar. De sneakers sluiten met een rits en hebben bewust een vrij korte veter. Zo kun je op je maat een trendy knoopje leggen in de veters en hoef je deze nooit meer te strikken. Je stapt er makkelijk in en uit door de ritssluiting aan de binnenkant van de schoen. BAM! sneakers zijn verkrijgbaar in de kindermaten 27 tot en met 38.

EO7 B3974

Ook BAM! Shoes in jouw winkel verkopen?

ga direct naar de BAM! site

NIEUW van Kindermodehuis.nl; PRETTY WOMEN FASHIONSTORE

In winkelcentrum De Lindeboom hebben wij ook nog steeds een grote winkel, daar verkopen wij alles voor baby's, van babyuitzet tot babykleding en de leukste kraamcadeautjes. Daarnaast hebben wij een heuse speelgoedcorner in deze winkel gestart, de SUITE Toys. Wij verkopen speelgoed voor diverse leeftijden van baby's tot ongeveer 10 jaar. Houten speelgoed, spellen, Lego, Fisher-Price, Barbie en noem het eigenlijk maar op. Maar in het grote pand in de Lindeboom hebben wij een gedeelte helemaal verbouwd. Met een eigen ingang en een geheel eigen inrichting en stijl, verkopen wij nu ook damesmode. In deze nieuwe winkel vind je merken als Co 'Couture, Mos Mosh, AAIKO, RAIZZED, Birkenstock enzovoort. Alles hebben wij van XS tot en met XL, dus veel keuze voor verschillende smaken en maten.

Je kunt de hele collectie online bij ons vinden maar we vinden het natuurlijk ook hartstikke leuk wanneer je naar onze winkels komt!


Ken je ons spaarkaartsysteem (de SUITE keycard) al?

Wanneer je regelmatig shopt in onze stenen winkel, loont het zeker de moeite een spaarkaart te nemen. Vraag aan onze medewerkers om een kaart aan te maken.

Hoe werkt het spaarsysteem?

1 punt bij besteding van elke € 25,00

wanneer je 10 punten hebt gespaart ontvang je € 25,00 shoptegoed in onze winkel

je kunt maximaal doorsparen tot 40 punten en daarna spaar je gewoon weer opnieuw