Nik&Nik

Altijd de nieuwste Nik&Nik collecties bij Kindermodehuis.nl. Elk seizoen een groot deel van de collectie in huis. Gebruik onze nieuwsbriefkorting!

NIK & NIK voor boys en girls

De nieuwste collectie van Nikke Plessen van 6 tot 16 jaar!

NIK & NIK

Nikkie Plessen ontwikkelde na haar kledinglijn voor dames ook een lijn voor jongens en meiden, met een knipoog naar de volwassenenkleding. Er zijn een aantal goede basics in de NIK & NIK collecties, zoals de sweaters met Mr. en Mrs. altijd in zwart/wit maar ook vaak in de collecties in een kleur passend bij het seizoen. Het bekende jolie jurkje, wat heerlijk draagt en ook heel mooi staat, is er elk seizoen weer in een nieuwe kleur of kleurencombinatie.

Seasonals

Nik&Nik heeft altijd zo'n vijf collecties per jaar; een prefall en een main winter collectie. Maar ook een prespring en zomercollectie. Daarnaast ontbreekt een feestcollectie uiteraard ook nooit. Daardoor voegt Nik&Nik bijna elke maand een aantal nieuwe items toe aan haar collectie. Nik&Nik is hip and happening. Stoere shirts met leuke, grappige teksten, maar ook zeker heel veel mooie basis artikelen welke mooi zijn door haar eenvoud. Goede jeans, rokjes en de jolie jurkjes zijn ruim aanwezig in alle collecties van Nik&Nik.