Z8

Kinderkleding van Z8. Voor newborn tot en met maat 134/140. Kindermodehuis.nl heeft altijd alle collecties van dit super Z8te merk in huis!

Kindermodehuis heeft alles van Z8!

Kindermodehuis.nl is Star dealer van Z8. Dat betekent dat wij altijd de volledige collectie van Z8 in alle kleuren, maten en varianten inkopen. Van Z8 newborn, de limited editions tot de complete zomer- en wintercollectie voor jongens en meisjes van maat 62 t/m 134/140.

Z8 Newborn

Z8 newborn is een speciale newborn collectie van het bekende kinderkledingmerk Z8 (Zacht). De stof van deze kleertjes is altijd erg zacht en heel draagbaar voor je baby. Zoals ook voor de grotere kindjes heeft Z8 altijd een stoere sporty uitstraling. Z8 kinderkleding wordt gemaakt met de grootste zorg voor jouw kleintje en met gemak voor jou zelf. Zo is er goed gedacht aan drukknoopjes langs de hals of bij het kruis van een boxpakje. De kleuren van de collecties zijn meestal in roze, blauw en wit en soms wordt er een mooie kleur bij genomen zoals mint. Ook wordt er altijd wel een deel van de collectie geschikt gemaakt voor jongetjes en meisjes, zodat jij ook zeker iets kunt vinden wanneer nog niet weet wat het geslacht van je kindje is en je toch al wat kleertjes wil kopen. De collectie voor grotere kindjes vind je in maat 62 tm 128/134. Heerlijk draagbare jersey broeken, tuniekjes en jurkjes. Z8 is bekend van haar teddy borgvesten, welke elk seizoen in de collectie worden opgenomen. Steeds in een nieuwe modekleur volgens de laatste trends. Kindermodehuis heeft altijd de gehele collectie van Z8 in huis, in alle kleuren en maten.