Feetje

Feetje babykleding De baby- en dreumes kleding van Feetje ziet er lief en mooi uit en heeft ook nog eens een hele goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij Feetje vind je altijd wel een eerste pakje of kraamkado.

Feetje babykleding

De baby- en dreumes kleding van Feetje ziet er lief en mooi uit en heeft ook nog eens een hele goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij Feetje vind je altijd wel een eerste pakje of kraamkado.

Feetje

Van maat 44 tot en met 68 heeft Feetje een newborn collectie. Traditioneel zachtroze, lichtblauw en wit kenmerken deze collectie bijna elk seizoen. Maar ook donkerblauw en wit komen vaak terug in de collecties van feetje baby.

Maat 68 t/m 86

Voor de allerkleinsten tot 1 jaar oud heeft Feetje elk seizoen een collectie volgens de laatste mode en met de laatste trends in kleuren, prints en afbeeldingen. Feetje volgt de grote merken op de voet en zorgt altijd voor een trendy babykleding collectie. Voor de jongens zijn dat zachte jeans broekjes, korte broeken, sweatpants, longsleeves, cardigansen hele leuks shirts. Voor de meisjes zijn er altijd fijne tuniekjes, mooie jurkjes met leggings en ook zachte skinny jeans. Voor elke hippe baby wat wils!