Koeka

Koeka baby, kids en home

KOEKA; de mooiste spulletjes voor je baby, kids en home

Koeka bij Kindermodehuis

Met de prachtige produkten van Koeka kunt u een complete babykamer inrichten en zoveel meer.
Koeka is van oorsprong een Nederlands kledingmerk. Het werd in 1998 opgericht door Margareth de Haas en Jeannette Kraaijeveld. Margareth en Jeannette hadden direct een duidelijke visie op de ontwerpen. De producten moesten niet alleen functioneel zijn voor de baby en de ouders, ze moesten ook goed matchen met het interieur. Zo ontstond de eerste Koeka collectie, gebaseerd op alles wat met slapen en verzorgen te maken heeft voor baby's en kids. De eerste collectie kenmerkte zich door de badstofproducten, zoals het speendoekje, de omslagdoek met buidel en de commode-overtrek met losse lap.

Kindermodehuis heeft altijd de nieuwste collectie van Koeka op voorraad. De collectie van Koeka is door de jaren heen enorm uitgebreid. Je kunt de babykamer compleet inrichten met de dekens voor wieg en ledikant, commodemandjes, lampen, aankleedkussenhoezen, slaapzakken, maar ook in de woonkamer kun je de box aankleden met een prachtige Koeka boxzak.

Nieuwe producten

Naast een prachtige wintercollectie Koeka babykleding heeft Koeka deze winter 2017/2018 een prachtige nieuwe kleur aan haar basiscollectie toegevoegd. Veel van haar producten is nu ook verkrijgbaar in steel grey. Deze kleur combineert ook werkelijk prachtig met de LIMITED EDITION kleur Olive Green, welke Koeka net heeft uitgebracht. Voor deze artikelen in deze prachtige zachte olijkleur betekent het dan helaas wel op=op.