Baby broeken

Baby broeken zijn een must-have in de kledingkast van je grootste schat. Ga je voor heerlijk zacht en schattig of kies je toch voor stoer? Hieronder vind je een uitgebreid aanbod hippe baby broekjes van kwalitatief hoogwaardig en zachte materialen.

Baby broekjes in maat 44 t/m 92

Je vindt bij Kindermodehuis baby broeken vanaf maat 44. Deze maat is geschikt voor de kleinere of premature baby’s. Een pasgeboren baby draagt in de eerste paar weken vaak maat 50. Handig wanneer je voor het eerst gaat babyshoppen! Ook raden we voor deze eerste paar weken comfortabele baby broekjes, gemaakt van zachte materialen, aan.

Na ongeveer vijf weken is je baby deze newborn maat uitgegroeid en is het tijd voor een grote maat, namelijk maat 56. Deze kledingmaat geeft de lengte van je kindje aan. Heeft de kleine na ongeveer twee jaar maat 92 bereikt? Dan is het tijd om over te stappen naar een kindermaat. Deze lopen vanaf maat 98.

Welke soorten baby broeken zijn er?

Kindermodehuis heeft een groot aanbod verschillende baby broeken in het babykleding assortiment. Zo kun je je kind kleden in een spijkerbroek met ritssluiting, maar is dit voor een pasgeboren baby geen goede match. In dat geval kun je beter op zoek gaan naar een rompertje, sweatpants of een legging. We hebben deze broekjes en leggings beschikbaar in verschillende kleuren en met verschillende motieven, zodat ze gedragen kunnen worden door zowel jongens als meisjes. Heb je liever dat het broekje wat losser zit? Ga dan voor een baby baggy broek.

Broekjes voor zowel jongens als meiden

Gaat jouw hart sneller kloppen van pastelkleuren, zachte materialen en klassieke printjes? Of gaat je voorkeur uit naar stoere baby broekjes met een ritssluiting? Je kunt je kindje met beide looks stijlen: ongeacht het geslacht. Kleding voor de allerkleinsten, zoals blouses, t-shirts en pyjama’s, voor de allerkleinsten worden vaak unisex ontworpen, waardoor een baby broekje voor een meisje ook geschikt is voor een jongen. Ideaal! Zoek je een baby jongens broek met zachte en neutrale kleuren? Of wil je je meisje aankleden met stoere printen? Wacht niet langer en bekijk het aanbod baby broeken op onze website.