REDRAG

Red-Rag is een Nederlands schoenenmerk dat sinds 2005 opvallende kinderschoenen produceert. Het merk richt zich op hoogwaardige materialen en vakmanschap, wat leidt tot schoenen van de hoogste kwaliteit met originele designs.

Het eigentijdse merk is ontstaan omdat de oprichters vonden dat er een gebrek aan lef heerste in de Nederlandse kinderschoenen industrie. De kinderschoenen van Red-Rag zijn eigenzinnig, creatief en kleurrijk. De schoenen zijn er voor iedereen die zich wil onderscheiden en de collecties zitten boordevol opvallende prints en stoere designs. Kindermodehuis is een Red-Rag verkooppunt en biedt een uitgebreid assortiment aan Red-Rag kinderschoenen voor jongens en meisjes aan.

Red-Rag kinderschoenen

Red-Rag kinderschoenen zijn razend populair. Frisse kleurtjes, originele modellen en zeer hoge kwaliteit. Of uw kind nu houdt van mooie Red-Rag cowboylaarzen of enkellaarsjes of een stoere Red-Rag sneaker, Kindermodehuis heeft het allemaal! Gelukkig draait het bij Red-Rag niet alleen om het eigenzinnige en kleurrijke uiterlijk van de schoenen. Kwaliteit en comfort staan zeer hoog in het vaandel. Hierdoor loopt jouw kind altijd op een schoen welke goed is voor de voeten in de groei en gaan de schoenen niet snel stuk. Shop de mooie Red-Rag laarzen of sneakers gemakkelijk online of in de winkel bij Kindermodehuis.

De hoogste kwaliteit bij Red-Rag

Bent u op zoek naar een kwaliteitsschoen die ook nog eens comfortabel zit én er mooi uitziet? Dan bent u aan het juiste adres. Red-Rag schoenen worden geproduceerd door vakmensen in Italië en Portugal. De fabrieken zijn, net als Red-Rag zelf, familiebedrijven en wordt er geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden. Het merk werkt enkel met materialen van de hoogste kwaliteit, welke persoonlijk geselecteerd worden bij leer- en zolenfabrikanten in dezelfde regio’s. Alle producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zijn vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor zitten ze enorm comfortabel en zijn ze veilig en verantwoord voor jouw kind!

Red-Rag sale

Wilt u graag Red-Rag schoenen met korting shoppen, zoals prachtige Red-Rag sneakers met wel 40% korting? Kindermodehuis biedt een tal van artikelen van dit prachtige merk in de sale aan! Bekijk snel de Red-Rag sale bij Kindermodehuis en wie weet scoort u items van het mooie merk met korting.

Shop Red-Rag bij Kindermodehuis

Wil jij de leukste Red-Rag kinderschoenen kopen? Kindermodehuis heeft altijd de mooiste artikelen van dit prachtige merk in huis! Houd onze webshop in de gaten voor de nieuwe collecties en de allerleukste kinderschoenen! Je shopt gemakkelijk en snel online en in onze winkel in Mijdrecht. Mocht je nog vragen hebben over Red-Rag? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je met plezier verder!