Aerosleep

Aerosleep slaap innovatie

Laat je baby veilig slapen met de technologie en producten van Aerosleep.
Bovendien zijn de producten ook praktisch in gebruik en onderhoud.

De slaapomgeving van je baby

Een jonge baby slaapt al gauw 18 uur per dag. Dat illustreert onmiddellijk ook het belang van een goede matras. Kort samengevat moet die aan volgende criteria voldoen:

 • stevig
 • luchtdoorlaatbaar
 • schoon
 • goed passend in het bed.

Bescherm je baby en je matras. Wanneer je je matras niet beschermt tegen vocht en vuil, wordt die al snel een broeihaard van bacteriën. Daarom scherm je de matras best af met een matrasbeschermer. Een gewone matrasbeschermer doet de luchtdoorlaatbare eigenschappen van een matras echter teniet.
De sterke 3D-honingraatstructuur van de AeroSleep matrasbeschermer heeft een luchtlaagje dat niet ingedrukt kan worden. Onderaan zit een waterdichte beschermlaag. Daardoor is deze matrasbeschermer tegelijkertijd luchtdoorlaatbaar én fungeert deze als een natuurlijk schild tegen bacteriën en allergenen.

Aerosleep technologie 3 lagen

De unieke technologie van AeroSleep heeft dan ook 3 grote voordelen:

 1. Veilig
  De sterke 3D-honingraatstructuur beschermt je baby tegen oververhitting en laat je kindje altijd vrij ademen, zelfs als het op z’n buikje terechtkomt.
 2. Hygiënisch
  De AeroSleep Protect matrasbeschermer bestaat uit drie lagen. De 3D-structuur of luchtdoorlaatbare laag, de absorberende laag en de waterdichte beschermlaag. Mogelijk vocht, afkomstig van de luier of braken, vloeit door de open 3D-structuur en wordt opgenomen door de absorberende laag. Zo kan je baby blijven ademen. De waterdichte laag tenslotte houdt het vocht tegen en fungeert als natuurlijk schild. De matras blijft schoon en je kindje blijft beschermd tegen bacteriën en allergenen. Zonder toevoeging van chemicaliën.
 3. Ook praktisch!
  Is de matrasbeschermer vuil? Dan mag je die in z’n geheel in de wasmachine stoppen en op 60°C wassen. De beste manier is deze te wassen met de 3D-structuur naar buiten. Zo voorkom je stofbanen.