Baby's Only

Baby's only; alles voor baby's

Baby’s only; alles voor je baby en voor de baby only. Voor mooie gebreide wieg- en ledikant dekens, aankleedkussenhoezen en geweldige voetenzakken moet je bij Baby’s only zijn. Baby’s only biedt verschillende collecties die allen voorzien in diverse produkten om de baby of kinderkamer aan te kleden. Ook voor onderweg, in de autostoel en kinderwagen heeft dit merk een hele mooie lijn.

Baby’s only

kent een serie met een geweldige sterrenprint in diverse mooie kleuren, zoal babyroze, babyblauw en het populaire mint. Daarnaast zijn er ietwat stoerdere collecties zoals Korrel en Stoer. Korrel is een grof gebreide variant. Stoer is ook een gebreide collectie, maar dan iets fijner en met een kabel. Erg leuk en populair is de knuffelcollectie van Baby’s only. Zo heb je bijpassend bij bijvoorbeeld een deken een lieve teddybeer, olifant of konijn. Dit is natuurlijk ook erg leuk als kraamcadeau.
Alle produkten van Baby’s only zijn van mooie breisels. Zo ook de baby kleertjes. Deze fijn gebreide kleertjes zijn er in wit, lichtblauw en lichtroze. Echt baby only!